De mensen achter
Wie zijn wij

Wij zijn team EasyEtiket,

Wij staan voor eenvoud....


De wetgeving rondom voedselinformatie is ingewikkeld. Met name voor het midden- en kleinbedrijf. Bent u de trotse eigenaar van een bakkerij, slagerij, cateringbedrijf, restaurant, broodjeszaak, poffertjeskraam of verkoopt u eigen gemaakte streekproducten? Bent u verantwoordelijk voor voedselveiligheid binnen een horecagroothandel, cateringbedrijf, schoolinstelling of ziekenhuiskeuken? U zult moeten voldoen aan de Europese richtlijnen rondom etiketteren, allergenenbeheer en voedingswaarden.

Team EasyEtiket kan u daarmee helpen. Onze missie is om u op een eenvoudige en efficiënte manier te helpen bij het voldoen aan de wetgeving. Belangrijker nog dan het voldoen aan de wetgeving, wij helpen u bij het verbeteren van de informatievoorziening richting uw klanten. Dit doen wij met een vast team van medewerkers. Daarnaast werken wij samen met geselecteerde partners in België, Frankrijk en Roemenie. De wetgeving geldt voor alle Europese landen waardoor EasyEtiket inmiddels al in 5 landen wordt gebruikt.  

EasyEtiket is een echt familiebedrijf. Het programma EasyEtiket is ontstaan naar een idee van Ad Cleijsen (Buro Cleijsen). Ad heeft inmiddels 30 jaar ervaring rondom alle facetten inzake voedselveiligheid: van HACCP richtlijnen tot de hygiënecode, van etikettering tot allergenenbeheer. Ad beheerst deze materie als geen ander, het zit in zijn genen. Ad heeft ook een droom: hoe gaaf zou het zijn als we de toch best ingewikkelde voedingsrichtlijnen benaderbaar kunnen maken voor de ‘bakkerij, slagerij en restauranthouder op de hoek’, lees voor het hele midden- en kleinbedrijf. De grote multinationals hebben een aparte kwaliteit afdeling met voedingsdeskundigen die alleen maar bezig zijn met het maken van voedingswaarde berekeningen, allergenenbeheer en het maken van etiketten. Maar u als MKB ondernemer heeft geen aparte deskundige in huis, u heeft verstand van ‘bakken’.

Om toch op eenvoudige manier te kunnen voldoen aan de nieuwe wetgeving is de droom van Ad uitgewerkt door het gehele team, en het resultaat is het programma EasyEtiket.

Wij stellen onze teamleden aan u voor: 


Edith,

Edith is samen met Marcel de formele eigenaar van EasyEtiket. Zij zorgt ervoor dat de diverse taken binnen het team verdeeld worden, beantwoord vragen van klanten en verzorgt trainingen over programma en wetgeving.

Marcel,

Marcel is samen met Edith de eigenaar van EasyEtiket. Marcel is verantwoordelijk voor de werking van de applicatie. Kent de voedingswetgeving uit zijn hoofd, en zorgt voor de bouw en doorontwikkeling van het programma. Alle input die wij krijgen van onze klanten worden door hem vertaald naar software oplossingen en doorontwikkelingen.

Mark,

Mark is verantwoordelijk voor de werking van de website. Hij verzorgt de pagina's, analyseert de bewegingen op de site, beoordeeld deze en van hieruit worden de doorontwikkelingen van de site bepaald. Daarnaast verzorgt Mark de financien en vertaalt klantwensen naar toekomstige kansen voor het programma EasyEtiket.

Paul,

Paul werkt aan verkoop, zorgt voor het contact leggen met potentiele klanten en coördineert onze social media uitingen. Paul zorgt ook voor input. Wat zijn klantvragen, wat zijn klantwensen? Zo heeft Paul er bijvoorbeeld voor gezorgd dat de grondstoffen database welke nu in EasyEtiket is geïmplementeerd gebruikt kan gaan worden in andere software oplossingen.

Ad,

Visionair en zoals eerder genoemd de grondlegger van EasyEtiket. Zit vaak samen met Paul bij klanten om zijn visie (en programma) te verspreiden. En daarnaast blijft hij bezig met het vertalen van de nieuwe wetgeving naar een eenvoudige en zo efficiënt mogelijke klantgerichte oplossing.


Uiteraard is team EasyEtiket niet klaar met innoveren. In gezamenlijkheid werken we momenteel aan het verder uitbouwen en implementeren van de grondstoffen database welke nu door onze klanten gebruikt wordt. Daarnaast krijgt de problematiek rondom productinformatie binnen grote ketenbedrijven onze volle aandacht. Tenslotte is een HACCP / hygiëne module in ontwikkeling waarbij wederom de eenvoud (easy) voor u als klant centraal staat. Volg daarom onze ontwikkelingen op de site en social media!