Controlpanel

EasyEtiket heeft voor u een control panel ontwikkeld zodat u met leveranciers, klanten en/of diverse winkels gegevens kunt uitwisselen. U kunt denken aan de volgende praktijkvoorbeelden:

U heeft meerdere winkellocaties waarmee u uw grondstof- of recept gegevens wilt delen. U wilt uw grondstof-informatie automatisch ontvangen van uw leverancier. U bent leverancier van voedinsmiddelen en u wilt uw grondstof-informatie automatisch delen met klanten. U bent cateraar en werkt met meerdere vestigingen waarmee u grondstofgegevens wilt uitwisselen. Etc.

In het controlpanel heeft u de mogelijkheid om de grondstoffen en recepten te delen met andere. U kunt hierbij zelf aangeven met welke klant u de grondstof en/of receptinformatie wilt delen en hoe u deze wilt delen. Wilt u bijvoorbeeld uw eigen gemaakte recept delen als grondstofspecificatie met een klant? Of met een collega? Dat is eenvoudig mogelijk via het controlpanel.


Autorisatie

Hierbij kunt u tevens aangeven op welke manier u de gegevens wilt delen. Mag uw relatie de gegevens enkel lezen? Dan kan deze relatie uw specificatie enkel inzien bij afdrukken. Of wilt u dat uw relatie uw recept kan gebruiken in een recept? Ook dat is mogelijk, uw relatie kan de grondstof dan niet aanpassen, maar uiteraard wel gebruiken. Aanpassingen welke u later toevoegt in uw recept worden automatisch bij uw relatie gewijzigd, zo zijn uw uitwerkingen, maar ook die van uw klant altijd up to date.


Gegevens beheren

Daarnaast kunt u met het control panel uw specificaties beheren. Bijvoorbeeld het verwijderen van alle grondstoffen van 1 bepaalde leverancier/fabrikant. Of bijvoorbeeld het wijzigen van alle recepten van een categorie, denk aan gebak, vleeswaren, brood, etc. Dit kan eenvoudig met de functies in het controlpanel. U blijft in control door gebruik te maken van het controlpanel. 


Meerdere vestigingen?

Binnen EasyEtiket heeft u meerdere abonnementsvormen. U kunt hierbij kiezen voor een PRO Gebruiker. Bent u een PRO gebruiker, dan beschikt u binnen het Controlpanel ook nog over de optie accounts.

U bent een PRO gebruiker wanneer u beschikt over meerdere vestigingen en voor al deze vestigingen EasyEtiket heeft afgenomen. U kunt dan tussen uw vestigingen recepten en grondstoffen uitwisselen op de wijze welke voor u belangrijk is. Wanneer u op accounts heeft geklikt kunt u zelf uw nevenvestigingen aanmaken. 

Hoe een IJssalon kan voldoen aan wetgeving met EasyEtiket
Een ijssalon heeft te maken met verschillende regels en voorschriften omtrent voedselveiligheid en etikettering. EasyEtiket biedt een efficiënte manier om aan deze wettelijke eisen te voldoen. Hier is hoe een ijssalon dit kan...