Moment van bezinning

Door Ad F.L. Cleijsen in Blogs, gepost op 15 November 2019
We zijn als team EasyEtiket even uit de lucht geweest. Het overlijden van onze collega Paul heeft ons geraakt en daar hebben we bij stil gestaan. Maar de draad is weer opgepakt. Alle taken zijn verdeeld en doorontwikkeling loopt weer. Uiteindelijk zorgt een moment van stilte er ook voor dat gelanceerde ideeën ook uitgewerkt gaan worden.
 
Zorginstellingen, ziekenhuizen en catering werken vooral met menucycli. Hiervoor is een digitale presentatie uitgewerkt, waarbij de informatieverstrekking geschiedt vanuit de eigen websites. Het menu wordt getoond, en voedingswaarden, allergenen etc. zitten achter het menu. Kwestie van klikken.
 
De uitwerking wordt in gezamenlijkheid gedaan. Samen met de klant wordt de website ingericht naar de 'look and feel' van de klant site. Tevens wordt de informatie direct achter de eigen website geplaatst.
 
Hierdoor wordt direct voldaan aan de doelstelling van onze wetgever. 'Het informeren van de consument.' Maar we bereiken ook dat administratieve lasten beperkt worden, printing niet meer noodzakelijk is en gegevens up to date blijven. 
 
Voor informatie info@easyetiket.nl.
 
Op naar de volgende uitwerking.
 
 
Ad F.L. Cleijsen

Kwaliteitsmanager | Auditor | Procesmanager | ondersteuning bij certificering | bij etikettering en allergenenmanagement

Deel deze blog: