EasyEtiket


Een betaalbare oplossing waarbij u compleet in orde bent met de Europese wetgeving inzake allergenendeclaratie, voedingswaarden en voedselveiligheid 

Onze droom


Een samenleving waarin voedingsinformatie altijd beschikbaar is, of je nu een product koopt bij een supermarkt, of bij de ijssalon om de hoek

Wat bieden we


Maak allergenenkaarten, etiketten, voedingswaarden berekeningen, grondstofspecificaties van uw eigen recepturen conform Europese wetgeving

01
Bereken de voedingswaarden
02
Informeer uw klanten over allergenen
03
Maak etiketten in meerdere formaten
gluten allergie
04
Presenteer uw recepturen online
05
Maak receptkaarten, deel uw recepten
06
24/7 Direct antwoord op al uw vragen
01
Bereken de voedingswaarden
02
Informeer uw klanten over allergenen
03
Maak etiketten in meerdere formaten
04
Presenteer uw recepturen online
05
Maak receptkaarten, deel uw recepten
06
24/7 Direct antwoord op al uw vragen

RECENT NIEUWS

ga naar alle blogs
Recall
Een recall - hoe te handelen. Een terugroep actie, niemand zit er op te wachten. Maar helaas komen deze steeds meer voor dan je zou denken. Hoe en wanneer treedt dit nu in werking. Een recall kan vanuit verschillende benaderingen in werking gezet...
Horecava 2020
Het is weer tijd voor de grootste horeca vakbeurs van Nederland! En wij als team EasyEtiket zijn erbij. Bezoek ons op de stand van Carpigiani Benelux in hal 9 stand 09.100 tijdens de Horecava van 13 t/m 16 januari 2020 in Amsterdam. Wij...
Boete door NVWA
Uw bedrijf stilgelegd door het NVWA....   Dat gebeurt echt niet zomaar. Mocht op enig moment het NVWA besluiten om uw zaak stil te leggen dan is er een voorgeschiedenis. Over het algemeen heeft u eerdere bezoeken gehad, welke gepaard gegaan...
KWID
Om de consument beter te informeren moet men voor sommige ingrediënten het percentage vermelden dat aanwezig is in het product. Bijvoorbeeld de hoeveelheid appels in een appeltaart. Dit percentage wordt weergeven op het etiket, dit noemen we de...

CONTACT

Neem gerust contact op
PROBEER GRATIS
E-LEARNING
of